Pagina principala » 2016 » Mai » 20 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 20 Mai 2016 ora 11:15
11:54:16
Mireasa pentru fiul meu 20 Mai 2016 ora 11:15
Este vineri, iar astazi in emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 20 Mai 2016 de la ora 11:15, am putut urmari o retrospectiva a zilei de ieri, se pare ca a venit ambulanta in casa pentru Valentin, la momentul venirii celor de la ambulanta, Valentin nu a mai avut nevoie de ajutor lor. A urmat un material in care Emilia s-a simtit extrem de afectata in urma telefonului primit din partea mamei ei. Nicolae si Emilia au continuat sa vorbeasca despre ce-i deranjeaza, adica despre conflictul dintre ei cu Adriana si Valentin.

Asadar razboiul dintre cupluri a continuat si astazi, cuvinte destul de dure s-au aruncat intre concurenti, Nicolae si-a spus punctul de vedere foarte apasat, la fel si Emilia. Deasemenea Emilia a afirmat ca Nicolae ii este superior lui Valentin din toata punctele de vedere. In alta ordine de idei, se pare ca de la rivali au devenit destul de apropiati. Catalin ii face avansuri Denisei, ramane sa aflam ce sanse are Catalin la sufletul Denisei.

Tot in emisiunea de astazi, s-a discutat despre gestul sustinatoarei care doreste sa-si lase intreaga avere pe mana Natasei si a lui Catalin. Natasa a afirmat ca a simtit o mica rautatea din partea concurentilor in urma gestului venit din parte acelei sustinatoare. Emisiunea MIreasa pentru fiul meu 20 Mai 2016 ora 11:15 poate fi urmarita pe antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 20 mai 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar