Pagina principala » 2016 » Martie » 21 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016 ora 11:15 Online
01:41:12
Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016 ora 11:15 Online
Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016, difuzată Luni de la ora 11:15 pe Antena 1. Ediţia de dimineaţă vă aduce noutăţi din casa Mpfm. Un rezumat al întâmplărilor din acest week-end vă vor surprinde, mai ales când pacea nu pare să se instaleze între concurenţi. Astfel, vedeţi ce reacţii a stârnit nominalizarea de sâmbătă, după ce Tudor şi Ciprian au intrat în cursa spre eliminare. Ce au avut de comentat cei doi dar şi ce rivalităţi a scos la iveală acest fapt. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 21.03.2016, veţi vedea ce au avut de discutat Mihaela şi părinţii ei, după ce aceştia şi-au vizitat fiica în finala săptămânii. Liliana a rămas fără Cristina în lupta cu Tudor, după ce Cristina a plecat, însă ce au avut de reproşat cei doi, unul faţă de celălalt, dar şi ce scandal s-a stârnit în casă în acest week-end, rămâne să aflaţi urmărind emisiunea. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 21 Martie 2016, disponibilă pe A1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 21 Martie 2016, de la ora 11:15, am vazut ce s-a intamplat in acest week-end, dupa ce concurentii au fost pedepsiti iar baietii nu au mai putut merge in casa fetelor de sambata. De asemenea, am aflat ca saptamana aceasta nu se fac eliminari, ci doar se voteaza pentru cel pe care doriti sa il salvati. Controversa curateniei loveste din nou, insa concurentele noi se simt calomniate. Astfel, disputele au pornit cand cele noi sunt acuzate ca nu mentin curatenia. Dupa publicitate au intrat si baietii in casa, rand pe rand. Am urmarit noi imagini unde concurentii s-au aratat nemultumiti de nominalizarile de sambata, ba chiar altii se simt tradati. Natasa, desi nu a primit cele mai multe nominalizari, aceasta a fost totusi nominalizata si noi discutii s-au starnit in casa. Razboiul dintre veterani s-a starnit din nou, astfel, rivalitatea dintre Valentin si Adriana vs Lavinia si Eduard a revenit. De asemenea, sora lui Velentin a intrat in direct telefonic.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 21 martie 2016, mpfm ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 21.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar