Pagina principala » 2016 » Martie » 21 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016 ora 14:00 Online
01:42:49
Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016 ora 14:00 Online
Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 21 Martie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua ediţie a show-ului matrimonial va avea loc cu noi invitaţi , noi subiecte incredibile. Astfel, vedeţi ce discuţii au fost după ce Constantin a fost acuzat de falsitate de către un telespectator. De asemenea, disputele dintre el şi Valentin nu s-au ameliorat, dar ce au mai avut ce doi de împărţit, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 21.03.2016, veţi afla ce se întâmplă în cele două cupluri formate recent, cât de bine se înţeleg şi ce reacţii noi s-au mai stârnit între Nataşa şi Marius. De asemenea, nominalizările de sâmbătă a adus noi reacţii adverse la adresa unora, dar mai multe detalii vedeţi astăzi. Nu rataţi noi discuţii despre cumoaraturi, dar şi ce nemulţumiri s-au mai adus acum. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mpfm 21 Martie 2016, difuzată pe A1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 21 Martie 2016, de la ora 14:00, am aflat ce s-a intamplat intre Luiza si Tudor in pauza si de ce s-au certat. Imaginile cu mizeria din casa baietilor a starnit controverse, astfel, am aflat cum si-au strans baietii lucrurile din casa si curatenia a inceput, insa nu fara controverse. Cu toate acestea, baietii si-au ispasit pedeapsa. In ziua lor de odihna, fetele au trecut la smotru in casa baietilor. Cu toate ca baietii au gresit, fetele au platit, insa unele fete au refuzat sa participe la aceasta curatenie. De altfel, ce planuri secrete au Cristina si Vladut, dupa ce ca aceasta a parasit competitia. Fetele au suportat cu greu traiul in casa baietilor, iar acestea s-au plans de foame si de plictiseala. In timp ce fetele munceau de zori, baietii depunea eforturi drastice pentru relaxare. Concurentii sunt vrajiti de mirajul camerei speciale. De altfel, Ionut si Marius au avut discutii interzise despre Liliana, dar mai ales despre posteriorul ei. Pentru aceste cuvinte, ea s-a suparat iar intre concurenti s-a starnit un nou val de reprosuri.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 21 martie 2016, mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 21.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar