Pagina principala » 2016 » Aprilie » 22 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 22 Aprilie 2016 ora 11:15
01:32:14
Mireasa pentru fiul meu 22 Aprilie 2016 ora 11:15
Va asteptam sa vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 22 Aprilie 2016, incepand cu ora 11:15, unde principalele subiecte sunt dezvaluite inca de la inceput. Florin si Alexandra se mai pot bucura inca de o zi in casa, asta in cazul in care publicul decide ca cei doi sa plece. Insa, daca vor ramane, aflam in finala saptamanii de maine. Pana atunci, vedeti in ce discutii s-au mai implicat cei doi, mai ales ca Florin este cel care a facut critici la adresa tuturor din casa, intr-un video facut in afara competitiei.

Tot in show-ul matrimonial de la ora 11:15, vedeti ce discutii s-au mai starnit intre Florin si Natasa, dupa ce acesta a vorbit destul de rautacios la adresa ei. Concurentii sunt profund starniti de comentariile lui Florin, dar mai ales a lui Marius. Ce au mai discutat acestia despre rautatile baietilor, dar si ce strategii se folosesc impotriva rivalilor, veti vedea chiar astazi.
Asadar, nu uitati sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Aprilie 2016, prima parte de la ora 11:15, pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 11:15, Lavinia si Eduard au rezistat 7 luni de relatie, iar astazi le aniverseaza in casa Mpfm. In bucatarie se aprinde flacara discordiei dintre cupluri, iar de cealalta parte, ceilalti fara cuplu se plictisesc. Denisa si Catalin s-au tachinat reciproc, insa nu sub o forma dulce, ci sub forma critica. Intre Loredana si Mihaela lucrurile s-au adancit in ceea ce priveste disputele. Un trio a avut loc in camera confesiunilor, unde Emilia, Mihaela si Loredana si-au dat cartile pe fata in 5 minute.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 22 Aprilie

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar