Pagina principala » 2016 » Martie » 23 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 23 Martie 2016 ora 14:00 Online
01:36:49
Mireasa pentru fiul meu 23 Martie 2016 ora 14:00 Online
Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 23 Martie 2016, disponibilă Miercuri de la ora 14:00 pe A1. A doua parte a show-ului matrimonial vă aşteaptă cu noi subiecte incredibile. Se pare că un nou cuplu pare să se formeze, între Florin şi Alexandra, după ce au fost surprinşi mai tandri ca niciodată. De altfel, petrecerea de aseară i-a obosit pe concurenţii care au dansat până la refuz şi au profitat de orice clipă. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 23.03.2016, a doua parte de astăzi vă aduce noutăţi despre concurenţi. Mai multe email-uri au fost desluşite, iar noi vom putea vedea reacţia concurenţilor când vor auzi cele spuse din afara casei. De asemenea, vedeţi ce discuţii au mai apărut între cupluri, dar şi dacă Loredana i-a reproşat lui Ionuţ pentru glumele la adresa Lilianei. Nu rataţi o după-amiază plină de subiecte neaşteptate. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 23 Martie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 23 Martie 2016, ora 14:00, s-a schimbat moderatorul, astfel aflam mai multe secrete dramatice din viata lui Marius. Se pare ca o petrecere pe cinste a avut loc aseara cu ocazia celor 200 de zile in casa Mpfm. Insa, unii concurenti au continuat distractia chiar si dupa terminarea ei. Ulterior, concurentii s-au pus pe treaba si au curatat casa. Lavinia a mers in casa si a cautat peste tot lucrurile disparute chiar si pe sub paturi. Disputele au aparut din nou in casa fetelor, iar Emilia este din nou pusa la mijloc dupa ce la miezul noptii le-a trimis pe fete la somn. Florin ii poarta de griji Alexandrei, astfel au iesit scanteie intre cei doi. Emisiunea a continuat cu email-uri dure la adresa Alexandrei, dar si a celorlalti concurenti. Tatal lui Constantin a intrat telefonic in direct si a dezvaluit mai multe despre acuzatiile care i se aduc fiului lui. Intre Marius si Natasa s-au starnit noi divergente.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 23 martie 2016, mireasa pentru fiul meu 23.03.2016, mpfm ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar