Pagina principala » 2016 » Mai » 24 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 24 Mai 2016 ora 11:15
01:10:43
Mireasa pentru fiul meu 24 Mai 2016 ora 11:15
In aceasta dimineata la Mireasa pentru fiul meu difuzat Marti, 24 Mai 2016, incepand cu ora 11:15, veti vedea noi subiecte interesante. Lucruri incredibile s-au petrecut si in sfarsit Emilia si Nicolae isi primesc premiul la care de mult au ravnit. Plecarea in Dubai le-a adus bucurie in sufletele celor doi, iar in casa au ramas ceilalti concurenti care se bucura de plecarea lor, iar altii care ii invidiaza. Vedeti ce discutii s-au pornit pe aceasta tema si cine este carcotas la plecarea cuplului. Un scurt clip cu ultimele momente petrecut in casa veti vedea inca de la inceput, astfel, se vor dezvalui si principalele subiecte ale zilei.

Tot de la ora 11:15, veti vedea ce discutii s-au iscat in urma acuzatiilor de la fosta iubita a lui Ionut, cea care a sustinut ca a fost batuta si chiar impinsa in fata unei masini. Acest caz a socat, iar reporterii s-au pornit sa caute dovezi pentru a demonstra daca acea tanara minte sau Ionut ascunde un trecut negru in spatele celor 20 ani. Loredana va avea un cuvant de spus in relatia lor, dar ce au mai discutat cei doi despre acest eveniment, ramane sa aflam astazi.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 Mai 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 24 Mai 2016, ora 11:15, dupa ce am urmarit momentele din casa petrecute in ultimele ore. La miezul noptii Lavinia si Natasa au purtat o disputa care a dus la cuvinte dure. Am urmarit imagini cu Nicolae si Emilia in Dubai, unde Emilia era imbracata precum araboaicele. Cei doi ne-au dezvalui cateva lucruri despre mega excursia pe taramurile calde.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 24 Mai 2016, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar