Pagina principala » 2016 » Martie » 24 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 24 Martie 2016 ora 14:00 Online
01:36:53
Mireasa pentru fiul meu 24 Martie 2016 ora 14:00 Online
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 24 Martie 2016, difuzată Joi de la ora 14:00 pe A1. A doua parte a show-ului de astăzi vă aduce noutăţi despre situaţia băieţilor în competiţie. Astfel, Tudor şi Ciprian împreună cu mamele lor sunt în pericol de eliminare. Ce strategii se folosesc de această dată, mai ales că finala săptămânii se apropie cu paşi repezi, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 24.03.2016, veţi vedea ce se mai întâmplă în casa băieţilor, dacă aceştia au avut noi dispute, dar şi de la ce s-a pornit totul. De asemenea, vedeţi dacă fetele şi-au rezolvat problema cu furtul din casă, cine ia lucruri care nu îi aparţin dar şi ce discuţii s-au pornit în urma acestui fapt. Se pare că Florin şi Alexandra sunt tot mai apropiaţi, însă ce se întâmplă între cei doi şi dacă vor forma un cuplu în curând, veţi vedea. Nu rataţi o nouă ediţie de după-amiază şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mpfm 24 Martie 2016, începând cu ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi 24 Martie 2016, ora 14:00, Adriana a declarat ca Valentin foloseste unele cuvinte pe care nici el nu le intelege. Intre Florin si Alexandra au aparut noi discutii, mai ales cand concurenta declara ca Florin o acuza ca vorbeste cu altii, dar nici macar el nu o baga in seama. Intre cei doi, pare sa fie ceva mai mult decat amicitie, insa Florin pare sa fie mai rece la acest fapt. Ceilalti concurenti declara ca se vede clar ca in comportamentul lor se vede ca e ceva mai mult decat declara. Astfel, Florin e acuzat de Catalin ca se foloseste de Alexandra in competitie. Valentin a fost incoltit de cuvintele Adrianei, dupa ce a declarat ca daca acesta scoate un cuvant, ea sare cu 20 peste el. De altfel, Florin a declarat ca vrea sa paraseasca competitia, iar ceilalti au declarat ca e doar o strategie. Ramasi singuri pe canapea, Mihaela si Constantin au dat frau liber pasiunii. Astfel, intre cei doi au avut loc momente interzise. La final, Maria, mama lui Ionut a intrat telefonic in direct si a dezvaluit lucruri despre fiul ei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 24 martie 2016, mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 24.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar