Pagina principala » 2016 » Aprilie » 25 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 25 Aprilie 2016 ora 11:15
00:11:22
Mireasa pentru fiul meu 25 Aprilie 2016 ora 11:15
O noua editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 25 Aprilie 2016, va asteapta de la ora 11:15, unde cele mai interesante subiecte vor fi dezvaluite inca de la inceput. Astfel, dupa un scurt video cu evenimentele cele mai importante petrecute in acest week-end va aduce cu sine si subiecte inedite, in care sunt implicati mai multi concurenti. Aflati ce s-a intampla dupa gala de sambata, cand Florin si Alexandra au ramas in competitie, dupa voturile publicului care au decis. Se pare ca pe unii i-a lasat indiferenti, insa pe altii i-a dezamagit complet, dar ce discutii au aparut ulterior, vom vedea.

Tot de la ora 11:15 vom afla ce val de reprosuri s-a starnit dupa ce Mirela le-a dezvaluit concurentilor ca nimeni nu va mai pleca in Dubai alaturi de Emilia si Nicolae. Totul din cauza ca acestia nu se pot decide pe cine sa aleaga sa plece. Cat despre cumparaturi, mereu vor exista subiecte de controversa, pentru ca acestia nu se pot abtine cand ceva nu le convine. Aflati mai multe astazi.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 Aprilie 2016, disponibil de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 25 Aprilie 2016, ora 11:15, am urmarit imagini cu cele intamplate zilele trecut in casa, mai ales la competitia pentru plecarea la mare, unde Liliana si Tatiana au castigat plecarea la mare, de 1 Mai. Cat despre biletul spre Dubai, au iesit discutii in casa, mai ales cand Catalin s-a razvratit. Alexandra se arata deranjata ca ea si Florin sunt in fiecare seara subiect de barfa. Cat despre revenirea lor, acestia sunt la mana celor din casa, daca vor ramane sau nu in competitie.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 25 aprilie , ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar