Pagina principala » 2016 » Mai » 25 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 25 Mai 2016 ora 14:00
01:13:15
Mireasa pentru fiul meu 25 Mai 2016 ora 14:00
Show-ul matrimonial continua si de la ora 14:00, astfel Mireasa pentru fiul meu va fi disponibil pe 25 Mai 2016, pe Antena 1, unde vom afla mai multe. Subiectele continua in direct, iar pentru ca finala se apropie, premiul cel mare da batai de cap concurentilor. Dar pana atunci, haideti sa aflam ce s-a mai intamplat dupa gala de sambata, acolo unde batalia pentru masina a inceput, iar dintre toti un singur concurent a parasit competitia pentru premiu. Cele doua echipe se unesc tot mai mult si pun la cale planuri pentru ca masina sa fie a lor. Vedeti imaginile video in aceasta dupa-amaiza.

Tot de la ora 14:00, vom urmari alte imagini cu Emilia si Nicolae care se distreaza pe cinste in Dubai, iar cei doi ne vor dezvalui cum se simt departe de casa Mpfm si de gurile rele. Concurenta continua insa in casa, iar fetele poarta noi dispute pe diverse teme. Mesajele de avertizare s-au imputinat, mai ales cand concurentii au fost avertizati ca vor primi pedeapsa daca se mai incalca regulamentul.
Detaliile le puteti urmari astazi la emisiunea Mireasa pentru fiul meu difuzata Miercuri, 25 Mai 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Mai 2016, ora 14:00, Ionut a fost acuzat ca a intrat in competitie pe baza unui pariu. Catalin a intervenit in acuzatiile facute de fosta iubita, unde a dezvaluit ca l-a vazut pe Ionut un barbat agresit chiar de la inceput. Constantin de cealalta parte, a spus ca Ionut a devenit agresiv de cand este intr-o relatie. Lavinia a fost acuzata ca a fost dama de companie si nu model la Milano.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 25 Mai 2016, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar