Pagina principala » 2016 » Mai » 26 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 26 Mai 2016 ora 11:15
02:25:30
Mireasa pentru fiul meu 26 Mai 2016 ora 11:15
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu difuzeaza si astazi, 26 Mai 2016, o noua editie de dimineata, incepand cu ora 11:15. Prima parte de astazi va aduce noutati din culisele platoului, acolo unde au aparut discutii pe diverse teme. Nicolae si Emilia petrec asa cum se cuvine in Dubai, iar noi vom vedea ce vesti ne transmit acestia. Ionut si Loredana poarta discutii pe tema celor spuse de fosta lui iubita, iar intre cei doi au aparut deja primele semne de neincredere. Oare ce se va intampla cu relatia lor, dar si daca apar noi acuzatii din afara casei, ramane sa aflam curand.

Tot de la ora 11:15, veti vedea prin ce dispute va trece Lavinia impotriva fetelor care au pus la indoiala trecutul tinerei. Dupa ce o telespectatoare a acuzat-o de minciuna despre defilarea din Milano, Natasa a sarit si ea sa comenteze asupra acestui fapt. Lavinia s-a simtit incoltita, insa nu s-a lasat mai prejos iar Eduard i-a fost alaturi mereu.
Asadar, vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul de Joi, 26 Mai 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 26 Mai 2016, ora 11:15, am urmarit momente emotionante cu Adriana si Valentin de la aniversarea celor 7 luni. S-au starnit controverse din cauza unor reclamatii bugetare, iar cuplurile Valentin si Adriana vs Constantin si Mihaela au starnit conflictul. Incercarea lui Valentin de a pregati aniversarea a adus nemultumiri intre baieti. Catalin si Ionut au avut tangente dupa ce acesta a acuzat de agresivitate comportamentul lui Ionut. Catalin a incercat sa o cucereasca pe Liliana la o intalnire privata.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 26 Mai 2016, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar