Pagina principala » 2016 » Iunie » 27 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 27 Iunie 2016 ora 11:15
00:38:30
Mireasa pentru fiul meu 27 Iunie 2016 ora 11:15
Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 27 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15, unde au avut loc intamplari incredibile. In Gala de Sambata, un concurent important a parasit competitia, un concurent care forma un cuplu in casa si anume Ionut. Dupa ce Ionut a parasit competitia, Loredana a avut reactii asupra celor care l-au votat, unde si-a exprimat supararea. Astfel, Loredana a sarit gardul, dupa ce si-a dat seama ca nu poate sa stea fara Ionut. In urma acestei intamplari, lacrimile s-au napustit asupra unor concurente mai apropiate fata de aceasta. vedeti ce a declarat Ionut dupa ce a fost eliminat din competitie, dar si care a fost reactia iubitei sale, Loredana.

Tot de la ora 11:15, vom vedea cum s-au distrat concurentii de ziua lui Catalin. Se pare ca o petrecere a fost data in cinstea concurentului, fapt ce a adus bucurie in sufletele lor, pana la momentul cand unele intamplari au avut loc. Aflati despre ce este vorba chiar astazi.

Nu ratati momentele principale ale zilei si vedeti intamplarile de week-end si reactiile concurentilor care au fost nominalizati. De asemenea, alte distractii au avut loc, fetele au iesit la SPA, iar baietii au petrecut in casa, alaturi de alte fete. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 27 Iunie 20, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar