Pagina principala » 2016 » Iunie » 27 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 27 Iunie 2016 ora 14:00
00:39:28
Mireasa pentru fiul meu 27 Iunie 2016 ora 14:00
Editia de dupa-amiaza a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 27 Iunie 2016, este disponibila de la ora 14:00. In aceasta dupa-amiaza vom vedea care sunt reactiile concurentilor dupa ce Loredana a sarit gardul, dar si ce a declarat Ionut inainte sa paraseasca competitia. Cat despre week-end-ul ce tocmai a trecut, baietii au avut o surpriza in casa lor, astfel o petrecere s-a dat cu ispite, fete care au venit sa petreaca alaturi de ei. Vedeti reactiile fetelor dupa ce au aflat, dar si cine a calcat pe bec la aceasta petrecere. Intre timp, fetele din competitie au mers la SPA unde s-au intamplat numeroase lucruri. Vedeti pe cine a cunocut acolo una dintre concurente si ce a declarat ulterior.

Tot de la ora 14:00, Paula Chirila ne va dezvalui mai multe despre parasirea competitiei a cuplului format de Loredana si Ionut. Nu ratati aceasta dupa-amiaza si aflati mai multe chiar de la ei. Editia de astazi va aduce noutati la care nu v-ati fi asteptat, iar reactiile concurentilor vor fi date in direc.

Cat despre Denisa, aceasta a fost eliminata din cursa pentru masina chiar de catre Lavinia, cea care a castigat imunitatea. Ce s-a intamplat ulterior, dar si alte reactii de la petrecerea lui Catalin, vom vedea in aceasta dupa-amiaza. Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar