Pagina principala » 2016 » Mai » 27 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 27 Mai 2016 ora 14:00
00:51:46
Mireasa pentru fiul meu 27 Mai 2016 ora 14:00
Editia a doua Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 27 Mai 2016, disponibila de la ora 14:00, va aduce noi subiecte controversate. Inca de la inceput Mirela Vaida ne va anunta ce s-a mai intamplat in ultimele ore, dar sa nu pierdem discutiile dintre concurenti. Emilia si Nicolae au sa ne povesteasca multe lucruri despre excursia in Dubai, insa pana acolo sa vedem de ce au aparut discutii intre cei doi. Ionut si Loredana par tot mai apropiati dupa ce fosta iubita a concurentului a facut acuzatii grave, dar fara dovezi. Acest fapt i-a razvratit pe cei doi impotriva tinerei din afara casei, insa care este adevarul doar ei stiu. Vedeti daca s-a mai descoperi ceva despre fosta relatie a lui Ionut.

Tot de la ora 14:00, Adriana si Valentin poarta noi discutii despre cele intamplate in casa, iar Lavinia si Eduard isi amintesc acuzatiile facute de o telespectatoare, fapt care ii intaresc pe cei doi ca si cuplu. Liliana si Catalin au mers la intalnire, insa daca acest fapt i-a unit pe cei doi sau cel putin i-a apropiat, ramane sa aflam curand.
Asadar, vizionati show-ul Mireasa pentru fiul meu din 27 Mai 2016, incepand cu ora 14:00, pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 27 Mai 2016, ora 14:00, am urmarit imagini cum intre cuplurile Mihaela si Constantin vs Adriana si Valentin au avut loc numeroase dispute. Loredana si Ionut au purtat discutii despre acuzatiile aduse de catre telespectatori si fosta iubita a concurentului. Imagini mirifice au fost pe ecran din Dubai, unde Emilia si Nicolae s-au distrat pe cinste. Mihaela a plans in direct dupa ce si-a adus aminte de prietenia de nedescris dintre ea si Loredana, pe cand aceasta s-a aratat foarte rece.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 27 Mai 2016, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar