Pagina principala » 2016 » Iunie » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 28 Iunie 2016 ora 11:15
00:48:39
Mireasa pentru fiul meu 28 Iunie 2016 ora 11:15
Show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu de Marti, 28 Iunie 2016, vine cu noutati incredibile chiar de la ora 11:15. Mirela Vaida ii va anunta pe concurenti care sunt schimbarile concursului, dar si de ce au fost nevoiti baietii sa isi faca bagajele cu strisctul necesar. Cu totii au ramas nelamuriti, iar in casa au avut loc numeroase discutii. Dar, unde vor sta baietii in urmatoarele zile si de ce nu vor mai locui in casa lor, vom vedea in aceasta dimineata, cand Mirela va face anuntul cel mare. Cat despre cncursul pentru suma importanta de bani alocata la marele premiu si pe care doar un concurent il va primi, ramane sa vedem in editia de azi detaliile despre acest cadou imens.

Tot de la ora 11:15, vom urmari momentele de la petrecerea pentru implinirea celor 300 de zile de competitie, de la debutul sezonului acesta. Se pare ca aceasta petrecere le-a adus un plus de bucurie tuturor, insa si decizia bagajelor le-a dat motive de discutie concurentilor din casa.

Nu pierdeti o editie importanta si aflati ce va spune Mirela despre suma importanta care va intra in casa. Ce se intampla cu baietii de acum incolo, unde pleaca baietii cu bagajele dar si ce se va intampla cu fetele, vom vedea. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Iunie 2016, incepand cu ora 11:15 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: baietii si-au facut bagajul, ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 28 Iunie 20

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar