Pagina principala » 2016 » Iunie » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 28 Iunie 2016 ora 14:00
00:49:22
Mireasa pentru fiul meu 28 Iunie 2016 ora 14:00
A doua parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 28 Iunie 2016, va aduce alte noutati de la ora 14:00. Paula Chirila va fi prezenta in platou, mai increzatoare ca la inceput, gata sa ne dezvaluie principalele subiecte ale zilei. Cat despre concurenti, schimbarile le-au dat planurile peste cap, iar in casa s-au starnit reactii neasteptate. Insa ce se va intampla de acum incolo, daca se vor mai putea intalni baietii cu fetele si ce planuri ii asteapta pe toti, vom afla in aceasta dupa-amiaza. O petrecere buclucasa a adus discutii in casa, iar plecarea celor doi concurenti, Ionut si Loredana, a lasat urme nefaste in casa concurentilor. Aflati mai multe in aceasta dupa-amiaza.

Tot de la ora 14:00, veti vedea ce discutii reies de la petrecerea baietilor cu fetele straine, dar si cine are de reprosat pentru faptele comise. Oare care dintre baieti a calcat stramb, dar si care dintre fete sunt geloase in urma acestor intamplari. Nu ratati aceasta editie cu detalii incredibile.

Fitit pe faza la o noua editie si urmariti momentele importante. Paula Chirila si concurentii vor avea de discutat problemele din casa, dar si schimbarile radicale care au avut loc. Intrarea in casa a unei sume importante va schimba deciziile concurentilor de a mai parasi competitia. Asadar, nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 Iunie 2016, difuzata de la ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar