Pagina principala » 2016 » Martie » 28 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 28 Martie 2016 ora 11:15
01:41:55
Mireasa pentru fiul meu 28 Martie 2016 ora 11:15
Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu 28 Martie 2016, difuzată Luni de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a show-ului de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile la care nu v-aţi aşteptat. Se pare că Emilia şi Nicolae sunt cei care au avut privilegiu să meargă împreună acasă la concurentă, însă toate acestea pentru ca ea să îşi facă actele împreună. Acest fapt a stârnit controverse între concurenţi. Tot în emisiunea Mireasa petru fiul meu 28.03.2016, veţi vedea ce discuţii au avut loc între Alexandra şi Florin după ce aceştia au fost cei nominalizaţi. De asemenea, Ciprian se află în pericol de eliminare, timp de o săptămână. Vă aşteaptă o ediţie deosebită şi nu rataţi momente inedite din acest week-end. Vedeţi cum au mai petrecut aceştia dar şi ce discuţii au avut loc. Aşadar, nu uitatai să vizionaţi emisiunea Mpfm 28 Martie 2016, disponibilă pe A1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 28 Martie 2016, ora 11:15, am aflat ca Oana si Cosmin au avut o mica disputa din cauza Denisei, care pare sa fi facut cateva glumite cu iubitul concurentei. De asemenea, Nicoleta a chemat pentru a treia oara ambulanta din cauza unei crize luata prin somn. Astfel, aceasta a primit sfaturi de la ambulatori sa manance, iar cel mai bine ar fi sa plece acasa daca nu rezista presiunilor. Insa, intre Marius si Nicoleta au avut loc discutii aprinse, tot pe tema Denisei, pentru ca in timp ce ea se simtea rau, iubitul ei gatea alaturi de Denisa. In urma acestor fapte, Denisa a fost acuzata ca sta prea mult prin preajma baietilor aflati in cuplu. Astfel, Tatiana o acuza ca atunci cand Alexandra nu este pe langa Florin, Denisa vine mereu alaturi de el. Mai apoi, am urmarit imaginile video de la finala saptamanii trecute, unde concurentii au votat strtegic. De asemenea, baietii au dat note fetelor, in acest week-end, pentru cea mai frumoasa fata.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm 28 martie 2016, mpfm ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 28.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar