Pagina principala » 2016 » Aprilie » 29 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 29 Aprilie 2016 ora 11:15
05:03:46
Mireasa pentru fiul meu 29 Aprilie 2016 ora 11:15
Nu pierdeti sa vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 29 Aprilie 2016, difuzat de la ora 11:15, unde veti vedea noi imagini video cu intamplari din casa. Astfel, veti vedea ce se intampla cu adevarat in cuplul format de Florin si Alexandra, daca cei doi se iubesc cu adevarat sau relatia lor este doar pentru ochii lumii si pentru marele premiu. De asemenea, Valentin si Adriana au purtat noi discutii despre trecutul concurentei, insa ce a mai iesit la iveala, ramane sa aflam in aceasta dimineata, cand Mirela ne va dezvalui toate subiectele interesante, intr-un scurt video.

Tot de la ora 11:15, va asteapa dezvaluiri incredibile despre email-uri pe care concurentii le primesc si care fac acuzatii grave. Florin si Alexandra vor primi lovitura vietii lor, iar statutul lor in competitie va fi desemnat in functie de acest adevar ce va iesi la iveala. Aflati mai multe astazi si nu pierdeti o editie interesanta difuzata pe Antena 1.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 Aprilie 2016, disponibila de la ora 11:15 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 11:15 Eduard serbeaza ziua de nastere, chiar astazi. In casa fetelor miroase a sarbatori deja, pentru ca acestea deja s-au apucat de cozonac. Insa, nu s-a petrecut totul in liniste, ci au avut loc si cateva conflicte. Valentin este nemultumit cand baietii peste noapte nu au somn, iar dimineata ceilalti fac galagie. Intre Ionut si Loredana lucrurile nu mai sunt atat de roz, iar cei doi poarta in ultima vreme tot mai multe dispute.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 29 aprilie , ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar