Pagina principala » 2016 » Februarie » 29 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 29 Februarie 2016 ora 14:00 Online
00:36:41
Mireasa pentru fiul meu 29 Februarie 2016 ora 14:00 Online
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 29 Februarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe A1. A doua parte a show-ului matrimonial vă aduce noutăţi despre fetele care au mers la târgul de nunţi, acolo unde s-au întâlnit cu mai mulţi oameni. Însă, ce s-a întâmplat acolo, ce sfaturi au primit fetele de la susţinători, dar şi ce decizii au luat acestea, aflaţi urmărind ediţia de după-amiază. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 29.02.2016, aflaţi pe cine a încercat Cătălin să cunoască mai bine, dar vedeţi ce părere şi-a făcut acesta despre lumea din casă. Oare va reuşi noul concurent să cucerească o fată sau va pleca acasă dezamăgit? De altfel, ce discuţii s-au mai format pe baza ţigărilor, dar nu rataţi o nouă dispută între băieţi. Se pare că Florin şi Marius s-au certat, însă nu doar băieţii ci şi fetele, căci între Emilia şi Liliana au reapărut noi discuţii controversate. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 29 Februarie 2016, ora 14:00, tensiunile dintre rivali devin din ce in ce mai crancene. Acel viciu cumplit care a starnit controverse intre concurenti isi spune cuvantul in continuare in casa. De altfel, Valentina si Aurel sunt profund nemultumiti de atitudinea lui Florin care se adreseaza cu apelative intime catre concurenta care se afla deja in cuplu. Astfel, Florin s-a confruntat la cote maxime cu cei doi, in direct. Mai apoi, tot Florin a avut parte de un conflict maxim cu Marius, pornit tot de la un viciu cumplit. De altfel, Marius este gata de orice gest pentru a o cuceri pe Natasa, astfel, aceasta sustine ca nu crede ca Marius este sigur pe sentimentele lui. Nicoleta si Ionut se tin de mana, o noua poveste de iubire a luat nastere. Nicu este gelos pe atentia pe care o primeste Florin din partea fetelor, insa el este lasat deoparte.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 29.02.2016, Mireasa pentru fiul meu ora 14:00, mpfm 29 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar