Pagina principala » 2016 » Martie » 29 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016 ora 11:15
02:26:49
Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016 ora 11:15
Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016, difuzată Marţi de la ora 11:15, pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile. Astfel, Emilia şi Nicolae au petrecut momente emoţionante la Chişinău, însă ce discuţii au avut loc între concurenţii din casă în tot acest timp, dar şi dacă s-au iscat noi certuri pe această temă, rămâne să aflaţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 29.03.2016, veţi vedea cum Oana şi Cosmin au discutat despre revederea celor dragi concurenţei, dar şi ce părere şi-a făcut iubitul ei despre aceştia. De asemenea, Liliana a mers la cumpărături în această săptămână, însă dacă această s-a întâlnit cu mama ei, dar şi dacă au fost discuţii interesante, rămâne să aflăm în această ediţie. Mai multe subiecte controversate vă aşteaptă şi astăzi, unde Mirela ne va dezvălui mai multe detalii. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mpfm 29 Martie 2016, începând cu ora 11:15, pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 29 Martie 2016, ora 11:15, am aflat despre Cristina ca i-a transmis lui Vladut ca il asteapta afara, iar acesta spera sa plece curand, insa totul depind de fosta concurenta. De asemenea, Liliana nu a reusit sa faca toate cumparaturile, chiar daca lista nu a fost foarte lunga. Acest fapt a starnit noi controverse intre concurenti. Intre baieti, problema curateniei continua sa provoace dispute, mai ales cand Catalin a refuzat sa participe la aceasta. Intre Liliana si Lavinia s-a starnit noi dispute, iar mama Lilianei a dezvaluit ca Lavinia o invidiaza pe fiica ei inca de la inceputul competitiei. Loredana si Florin au avut un mic conflict pe tema unui pui congelat. Catalin este acuzat ca se victimizeaza pe orice tema, iar acum foloseste pretextul lipsei mancarurilor. Pentru Oana si Cosmin, familia concurentei a transmis mai multe urari in camera confesiunii.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm ora 11:15, mireasa pentru fiul meu 29.03.2016, mpfm 29 martie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar