Pagina principala » 2016 » Martie » 29 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016 ora 14:00
02:27:43
Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016 ora 14:00
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 29 Martie 2016, a doua parte de Marţi, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua ediţie de azi vă aduce noutăţi despre viaţa concurenţilor rămaşi în competiţie. Astfel, vedeţi ce discuţii poartă Florin şi Alexandra despre viitorul ce îi aşteaptă în afara casei, dar şi despre faptul că unul dintre ei va fi eliminat. De asemenea, între băieţi liniştea nu se aşterne, dar ce stârneşte noi valuri de reproşuri, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 29.03.2016, veţi vedea cum au făcut cumpărăturile Liliana şi partenerul ei, dar şi ce nemulţumiri a adus acest fapt în rândul concurenţilor. Împărţitul cumpărăturilor devine o chestiune tot mai grea, însă cine se trezeşte fără produse, dar şi ce discuţii apar pe această temă, vom afla astăzi. De asemenea, aflaţi dacă băieţii s-au ţinut de treaba şi au respectat curăţenia în casa lor sau lucrurile au rămas neschimbate. Nu pierdeţi o nouă zi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mpfm 29 Martie 2016, începând cu ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti 29 Martie 2016, ora 14:00, in direct a intrat Mara Banica, care a fost invitata de chiar Mirela insasi. Astfel, cele doua au discutat despre viata copiilor lasati de parintii care pleaca in strainatate, cum sunt multe cazuri in casa Mpfm. Astfel, s-a deschis si subiectul despre Florin si Alexandra. Cei doi au fost invitati in platou, iar Mara a incercat sa afle care este motivul pentru care cei doi nu vor sa dezvaluie ca intre ei are loc o relatie. Astfel, s-a descoperit ca Florin a pus propriul interes inaintea glasului inimii. Tudor a fost pedepsit de catre Mirela si a fost trimis in casa baietilor sa faca curatenie. Astfel, Tudor a dezvaluit ca se simte rau si de aceea s-a intins pe canapea in direct. In direct au intrat oameni dragi Alexandrei, iar aceasta s-a aflat cu ochii in lacrimi la revederea lor. Parintii concurentei au intrat in direct telefonic unde s-au facut mai multe dezvaluiri. Catalin este cucerit de catre Mihaela, sora Alexandrei.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 29.03.2016, mpfm ora 14:00, mpfm 29 martie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com