Pagina principala » 2016 » Martie » 30 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu 30 Martie 2016 ora 14:00
00:11:56
Mireasa pentru fiul meu 30 Martie 2016 ora 14:00
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasa pentru fiul meu 30 Martie 2016, a doua parte de Miercuri, difuzată de la ora 14:00 pe A1. A doua ediţie de astăzi vă aduce mai multe noutăţi despre faptul că părinţii îşi abandonează copii şi pleacă în străinătate. Însă care dintre concurente va fi chemată în platou şi ce ne va dezvălui aceasta, veţi vedea. De asemenea, Florin şi Alexandra trăiesc o poveste de dragoste pe care nici ei nu credeau vreodată că o vor trăi. Tot în emisiunea Mireasa pentru fiul meu 30.03.2016, veţi afla ce se întâmplă în casa fetelor, acolo unde un război s-a stârnit. Ce au avut de împărţit Lavinia şi Liliana, dar şi pe cine a nemulţumit de această dată Emilia. Nu rataţi noi dispute din casă, însă vedeţi şi cum se mai descurcă concurenţii aflaţi în relaţii de câteva luni. Cum se mai înţeleg, ce nemulţumiri îi apasă, dar şi ce lucruri frumoase au avut loc în aceste zile. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 30 Martie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 30 Martie 2016, ora 14:00, intre Adriana si Valentin au loc discutii despre cum ar fi daca ar avea ocazia sa plece, ce decizie ar lua. Insa, dezvaluirile concurentei a starnit mai multe divergente. Alexandra a fost avertizata de catre sora si prietenele ei ca sustinatorii lui Florin il vor vota sa ramana in casa, iar ea va pleca. Mai apoi am aflat ce discutii au purtat Alexandra si fetele, despre fostul ei iubit si ce i-a transmis aceasta din platou. Privirile lui Catalin au sferdelit-o pe Mihaela, sora Alexandrei, de la primii ei pasi in studio. Marius a primit numeroase mesaje despre limbajul lui. De asemenea, parintii Nicoletei au intrat in direct telefonic si a transmis mai multe sfaturi fiicei lor.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mpfm ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 30.03.2016, mpfm 30 martie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com