Pagina principala » 2016 » Februarie » 8 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 ora 11:15 Online
04:36:21
Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 ora 11:15 Online
Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, începând cu ora 11:15, disponibilă pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi veţi vedea prin ce au trecut noii concurenţi în aceste zile, ce s-a întâmplat în casă şi ce discuţii au fost despre curăţenie. De asemenea, Florin a pus ochii fix pe Loredana, însă aflaţi astăzi dacă se înfiripă ceva între ei, ce discuţii au purtat în aceste zile, dar şi dacă băiatul va dori să mai rămână în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08.02.2016, în prima parte, veţi vedea care sunt discuţiile din casă între concurenţii noi cu cei vechi, ce lupta s-a pornit pentru Liliana între cei noi veniţi, dar şi dacă Liliana se arată interesată de cineva. Aflaţi mai multe în această dimineaţă şi nu rataţi emisiunea de azi. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08 Februarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, ora 11:15, am aflat ca Valentina a fost acasa la parintii lui Aurel unde a aflat mai multe despre trecutul lui, dar mai ales a hranit animalele, a muncit la gospodaria casei lui, alaturi de parinti. In timpul vizitei la Biserica, Valentina a aprins o lumanare pentru sufletul tatalui ei. oana si-a deschi inima in fata lui Cosmin, iar sora acesteia, Georgiana a intrat in direct telefonic si i-a transmis ca sunt sustinuti de toata familia. Mai apoi am aflat cum i-au primit baietii pe concurentii noi, ceea ce nu a fost atat de placut pentru cei veniti acum. Mai apoi, emilia isi marturiseste dragostea lui Nicolae prin cuvinte frumoase, iar Nicolae a lacrimat usor. De asemenea, la primirea noilor baieit in casa, Lavinia a fost amfitrionul casei.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 8 februarie, v ideo, mpfm 8.02.2016, prima parte, ora 11:15, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com