Pagina principala » 2016 » Februarie » 8 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 ora 14:00 Online
05:37:57
Mireasa pentru fiul meu din 08 Februarie 2016 ora 14:00 Online
Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00, pe Antena 1. A doua parte a emisiunii vă aduce noutăţi din casa Mpfm, acolo unde au pornit deja discuţiile între concurenţii vechi şi cei noi. De asemenea, vedeţi de ce nu s-au înţeles fetele, ce acte de gelozie au mai avut loc din cauza celor noi, dar şi pe cine au pus ochii fetele care au venit acum. De asemenea, Mihaela a avut câteva discuţii cu băieţii noi, însă despre ce este vorba veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08.02.2016, veţi vedea cu cine se înţelege cel mai bine Ciprian, care sunt primele reacţii ale concurenţilor după ce s-au cunoscut între ei timp de două zile. De altfel, aflaţi dacă se înfiripă dragostea în inimile concurenţilor rămaşi fără partener, dar şi ce are de gând Florin, să plece sau să rămână. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, ora 14:00, s-a readus aminte despre Florin, cel care a primit cele mai multe nominalizari. De altfel, baiatul se declara dezamagit de primirea pe care i-au facut-o fetele. Florin deja a avut cateva dispute cu fetele, care considera ca are prea mult tupeu, insa acesta si-a facut incercarea la Cristina. Marius, fratele lui Florin a intrat in direct telefonic, care i-a transmis sa stea linistit ca este sustinut. Mai apoi, Marius si-a inceput periplul pe taramul dragostei, unde a avut parte de discutii cu fetele din casa. Baiatul a dezvaluit lucruri picante din trecutul ei amoros. Florin si Marius se declara rivali la inima Loredanei. Alexandru a incercat sa o cunoasca mai bine pe Liliana, ce pentru care a venit. Mai apoi am vazut ca Luiza si Mioara au fost la cumparaturi, insa nu au reusit sa cumpere absolut tot. Mai apoi, Vladut a declarat ca o place pe Liliana, insa vom vedea daca se naste o idila curand. Mai apoi, la ceas de seara, Mihaela i-a oferit lui Constantin clipe desprinde din basm.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: 08.02.2016, video, mpfm 8 februarie 2016, emisiunea de luni, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar