Pagina principala » 2016 » Februarie » 10 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 10 Februarie 2016 ora 14:00 Online
03:01:42
Mireasa pentru fiul meu din 10 Februarie 2016 ora 14:00 Online
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016, disponibilă după-amiază de la ora 14:00 pe A1. În partea a doua a emisiunii veţi afla mai multe şi despre Nicu, favoritul fetelor, despre care se spune că este cel mai simpatic. Însă îl priveşte vreo faţă cu ochi dulci? Aflaţi mai multe astăzi şi vedeţi cine urmează să meargă la o cină romantică. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.02.2016, veţi vedea ce se mai întâmplă în relaţiile de cuplu, cine se ceartă şi cine îşi declară dragostea eternă. Nu rataţi noi subiecte incredibile şi vedeţi cu ce a mai supărat Florin de această dată. De asemenea, nu uitaţi că noii concurenţi le vizează pe fete, însă astăzi vedem cum încearcă aceştia să le cucerească. Fitit cu ochii pe Antena şi nu rataţi subiecte inedite. Aşadar, nu rataţi mai multe momente vizionând emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 14:00, s-a continuat cu problema curateniei ce ii afecteaza pe noii concurenti. Florin si ceilalti au dezvaluit ca mizeria era in casa atunci cand ei au ajuns, iar curatenia nu trebuie sa o faca ei. Astfel, Florin a intrat in casa baietilor si a aratat nemultumirea lui fata de mizeria din casa. De asemenea, tot Florin s-a declarat nemultumit de lista de cumparaturi a baietilor. Baietii au avut de ales o fata pentru camera speciala, iar cea aleasa a fost Liliana. Baietii noi vor avea privilegiul ca din seara asta si pana maine, Liliana sa le comande cina, dar si dnei Ioana. Liliana sustine ca Nicu e prea tanar pentru ea. Cand i-a venit randul sa isi spuna parerea despre Liliana, Florin a fost atacat de catre Lavinia care spune ca acesta stie foarte bine unde trebuie sa puncteze. Mai apoi, am vazut imagini de la cina Lilianei cu cei patru pretendenti. Loredana a dezvaluit ca a pus ochii doar pe Florin, momentan. Liliana spune ca va incerca alaturi de Alexandru, Natasa cu Stefan.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, a doua parte, mpfm 10 februarie 2016, video, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar