Pagina principala » 2016 » Februarie » 11 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 11 Februarie 2016 ora 11:15 Online
01:17:49
Mireasa pentru fiul meu din 11 Februarie 2016 ora 11:15 Online
Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 11 Februarie 2016, începând cu ora 11:15, pe Antena 1. În prima parte a emisiunii veţi afla mai multe despre concurenţii emisiunii, cum se integrează băieţii noi în casa Mpfm, alături de fete dar şi de bieţii vechi. De asemenea, vedeţi dacă au mai existat discuţii despre curăţenie în ceea ce priveşte casa băieţilor, dar şi ce alte conflicte s-au iscat. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.02.2016, veţi afla cum a decurs drumul Adrianei până la Botoşani pentru a ajunge acasă la părinţii lui Valentin. Ce reacţie a avut concurenta la sosire, dar şi cum a fost primită. De asemenea, nu rataţi noi dezvăluiri incredibile şi aflaţi ce surpriză i s-a pregătit lui Nicolae de ziua lui. Aflaţi dacă Emilia va da un semn de viaţă astăzi dar şi ce reacţie a avut concurentul când a văzut pozele cu iubita lui în club. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.02.2016, difuzat de la ora 11:15 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 11 Februarie 2016, ora 11:15, Mirela a inceput emisiunea prin a-l felicita pe Nicolae de ziua lui. Mai apoi, Natasa zambeste larg, se presupune ca se naste o noua idila. Mai apoi, concurentii noi si-au facut deja rivali, astfel Aurel si Florin par sa nu se inteleaga deloc. De altfel, sosirea noilor concurenti a aprins noi discordii in randul baietilor veterani. Actiunile celor noi au dezamagit-o profund pe Cristina, insa nu e singura. Mai apoi s-a pus problema ca noii concurenti s-au folosit de numele fetelor necuplate pentru a ajunge la inima unei fete deja cumplata. Intre Cristina si Tudor pare sa se nasca o noua idila, desi cei doi neaga. Mai apoi am urmarit imagini unde veteranii discutau despre noii veniti, unde isi spuneau parerile. Mai apoi, Ela, fosta concurenta a sezonului trecut a trimis un email prin care spunea ca ar intra in competitie pentru Florin, chiar daca pana de curand ea il admira pe Valentin.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 11 februari, video, 11.02.2016, prima parte, ora 11:15, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar