Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 11 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 11 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
05:03:53
Mireasa pentru fiul meu din 11 Ianuarie 2016 ora 11:15 Online
Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 11 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de azi vă aşteaptă momente inedite cu imagini video în care concurenţii au trecut prin mai multe întâmplări. Aflaţi ce au avut de discutat cuplurile după ce fetele au văzut imaginile incredibile de la petrecerea băieţilor cu ispite. De asemenea, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.01.2016, veţi afla ce a avut Valentina de spus în privinţa lui Aurel după ce a văzut totul de la petrecere, dar mai ales şi după ce a discutat cu familia acestuia în gala săptămânii trecute. De altfel, nici Oana nu a fost prea încântată de atitudinea lui Cosmin faţă de fetele de la petrecere, dar nu pierdeţi nici discuţiile dintre Adriana şi Valentin. După ce Crina a fost eliminată în Gala de sâmbătă, aceasta va reveni astăzi în platou cu dezvăluiri incredibile. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe a1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 11:15 s-a discutat despre nominalizarile concurentilor de sambata. Ciprian si Crina au intrat in cursa spre eliminare, insa Crina a fost cea care a parasit competitia de atunci. Desi s-a logodit deja cu Valentina, Aurel inca sustine ca nu este pregatit de nunta. Mai apoi Crina a intrat in competitie si ne-a dezvaluit mai multe lucruri. Crina considera ca un concurent a nominalizat-o din cauza prieteniei cu Lavinia. Aceasta dezvaluie ca Aurel si Valentina nu vor ramane impreuna si crede ca Aurel a nominalizat-o, dar nu e singurul de pe lista. Mai intai Crina a discutat doar cu Mirela, mai apoi aceasta a intrat in contact cu toti concurentii, iar pe cei care ii crede in stare ca au nominalizat-o le-a spus chiar in fata. De altfel, cand a venit vorba ca cineva sa recunoasca nimeni nu a recunoscut. Mai apoi au urmat lacrimi amare la despartirea de Crina.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, mireasa pentru fiul meu 11 ianuarie, online, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar