Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 12 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 12 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
05:20:44
Mireasa pentru fiul meu din 12 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 12 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri din partea concurenţilor. Astfel, vedeţi ce discuţii au ieşit la iveală între Aurel şi Valentina, cei doi care au discutat în week-end cu cei de acasă la telefon. De altfel, aflati noutăţi despre Denisa dar şi dacă aceasta este potrivită pentru Tudor. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12.01.2016, veţi vedea dacă Adriana ne va dezvălui mai multe despre bărbatul pe care l-a întâlnit la ieşirea magnifică din casa Mpfm. De asemenea, vedeţi ce discuţii au mai fost despre fosta iubita a lui Eduard, ce s-a întâmplat la ziua Laviniei de duminică, dar şi dacă Emilia va mai intră în direct cu noi dezvăluiri. AStfel, vă invităm să fiţi alături de Mirela Vaida şi concurenţii voştri favoriţi în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 14:00 Tudor a fost intrebat daca isi doreste o relatie cu Denisa. Acesta s-a aratat oarecum detasat, insa motivul de fapt a fost cearta lui cu dna Luiza. Aceasta a fost in lacrimi din cauza neintelegerilor cu propriul fiu. Lui Valentin nu i-au picat bine glumele facute de iubita lui pe seama lui. A avut loc o discutie de gelozie din cauza ispitei de vineri seara intre cei doi. Mai apoi Eduard s-a aratat deranjat de spusele lui Valentin iar cei doi au pornit o discutie apriga. Razboiul viciilor intre rivali s-a pornit, mai ales ca Lavinia s-a aratat deranjata de spusele Adrianei de faptul ca aceasta a filtrat cu chelnerul la o iesire, dar si multe altele. Emilia a intrat in direct mai apoi, si s-a aratat suparata pe Nicolae pentru seara de petrecere. De altfel, si fata de Natasa a dezvaluit ca este deranjata, pentru ca a fost contra ca Nicolae sa mearga la Emilia in week-end. La final, am aflat despre Aurel si Valentina ca e posibil ca ei doi sa fi dat votul negativ pentru Crina, insa nu au vrut sa recunoasca, dar nici nu au negat.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mpfm de azi, video, online, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar