Pagina principala » 2015 » Decembrie » 15 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 15 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
03:19:23
Mireasa pentru fiul meu din 15 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aduce cele mai noi subiecte din casa Mpfm. Se pare că astăzi vom vedea reacţiile concurenţilor dar şi a Lilianei după ce s-a descoperit că nu este însărcinată. În urma testului de sarcina de ieri, Liliana a aflat adevărul şi a avut o uşurare, astăzi vom vedea reacţiile de după. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 15.12.2015, vom urmări noi dispute pe tema mâncărurilor care nu se ştie cum se face, dar dispar şi nimeni nu este vinovat. Se pare că Valentina se declara nemulţumită după ce i-a dispărut punga lăsată de la dna Mioara, şi o acuză pe dna Virginica de dispariţia acestora. Dacă au mai apărut discuţii noi pe această temă, dar şi care sunt subiectele principale ale zilei, le veţi afla în această dimineaţă. De altfel, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 15 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15, pe Antena 1.

UPDATE: In prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 15 Decembrie 2015, am aflati ca au trecut 102 zile de la debutul competitie, iar unii concurenti inca nu si-au gasit jumatatea. Unele fete au probleme de sanatate, insa nu se stie inca cauza. Sa fie oare stresul din competitie ceea ce le provoaca ameteli? Baietii intampina probleme de gospodarie dupa ce s-a descoperit ca cineva isi ignora indatoririle. Am urmarit imagini inca de la inceputul competitie unde concurentii care nu formeaza un cuplu au spus ce isi doresc de la jumatatea lor pe care spera sa o gaseasca aici. Mihaela si Constantin au avut parte de saruturi pasionale timp de cateva minute, insa concurenta sustine ca sunt doar prieteni, chiar daca dupa aces moment a varsat lacrimi in bratele unei prietene. Mihaela a fost luata la rost, insa tacerea ei nu a dezvaluit nimic. Astfel, sunt intrebati ceilalti concurenti ce parere au iar Adriana sustine ca nu crede ca va exista ceva intre cei doi, ci mai mult, ea il joaca pe degete. Emilia are temeri despre sentimentele lui Nicolae, desi ei formeaza deja un cuplu. Relatia dintre Oana si Cosmin sa fie un deja-vu dupa fosta relatie cu Crina? Intre acestia au avut loc momente asemanatoare, iar fetele au declarat aceleasi nemultumiri din partea baiatului.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, mireasa pentru fiul meu 15 decembri, 15.12.2015, ora 11:15, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar