Pagina principala » 2015 » Decembrie » 17 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 17 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
04:34:54
Mireasa pentru fiul meu din 17 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Vizionează emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În partea a doua a ediţiei vă aşteaptă noi momente importante care s-au petrecut în casa Mpfm. Materialele se vor difuza video, acolo unde concurenţii trec prin diferite situaţii în afara orelor în care se află în direct la tv. Se pare că Mihaela riscă să rămână singură după ce Emilia şi Adriana s-au aliat împotriva ei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 17.12.2015, vom vedea dacă cele trei vor găsi o cale de ieşire din toată disputa, iar dacă Nataşa şi Loredana se vor decide de partea cui să fie. De asemenea, între fete discuţiile nu încetează să apară, însă de fiecare dată motivele sunt curăţenia sau alimente dispărute. Să fie oare acesta un pretext pentru ca fetele să se atace reciproc? Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, de pe Antena 1 difuzat de la ora 14:00.

UPDATE: In partea a doua a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, ora 14:00, am urmarit imagini video cu disputele dintre concurenti. Valentina a fost prinsa in mijlocul razboiului dintre Adriana si Mihaela. Adriana este suparata pe Valentin ca intervine in discutiile sale cu prietenele ei. De asemenea, se considera ca el a provocat o ruptura intre Adriana si Loredana, insa Mihaela este cea acuzata de iubita lui ca a influentat-o pe Loredana. Dezvaluiri incredibile ies la iveala, iar sacul cu secrete se revarsa. Adriana sustine ca Mihaela o vorbea de rau pe Valentina iar apoi o lua in brate. Mihaela se scoate prin declaratia ca nu a folosti niciodata strategii in aceasta competitie. S-au facut aliante care ii vizeaza pe Adriana si iubitul ei, sustine concurenta. In timp ce fetele se acuzau in direct, Valentina intruchipa un zambet larg pe chip. Natasa se afla intre ciocan si nicovala, caci este prietena cu ambele. Intre relatia dintre Adriana si Valentin sunt ape tulburi de la simplul fapt ca barbatul discuta cu prietenii sai despre iubita lui ca nu mananca si se simte rau, pentru ca se crede grasa.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, mpfm online, mireasa pentru fiul meu 17.12.2015, ora 14:00, 17 decembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar