Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 25 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
02:24:23
Mireasa pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Fiţi cu ochii pe tv şi urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte de astăzi vă aduce noi dezvăluiri incredibile. Se pare că cineva face acuzaţii grave despre una din concurente cum că ar fi fost prostituată în Germania, dar şi multe altele. Aflaţi astăzi despre cine este vorba dar şi cine face aceste acuzaţii. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.01.2016, veţi vedea ce a avut de spus tatăl lui Tudor după ce a rămas o seară în casa Mpfm alături de soţia lui dar şi de fiu. Cum a decurs ziua de sâmbătă dar mai ales ce au făcut Liliana şi Oana în Camera Specială în aceste zile, vedeţi în această după-amiază. De altfel, vedeţi ce ne va mai dezvălui Mioara, dar şi ce sfatur le-a dat aceasta lui Aurel şi Valentinei. Se va regla oare situaţia dintre cei doi? Aflaţi astăzi! Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016, a două parte de la ora 14:00 pe a1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 14:00, alaturi de Mirela, a intrat Mara Banica, cea care si-a spus parerea despre competitie si falsitatea oamenlor. De asemenea, aceasta a urmarit un email in care Valentina a fost acuzata de anumite lucruri incredibile. Mara a dezvaluit ca e posibil ca acesta email sa fie trimis de cineva, sau este real doar pe jumatate, pentru ca sunt prea multe lucruri exagerate, la un loc. De asemenea, in acest timp concurentii nu au ascultat discutiile dintre cele doua, insa ei au avut libertatea in casa. Mai apoi, e-mailul despre fata care a fost prostituata in Germania se refereau la Lavinia, insa nu doar atat, ci si mai multe. Mara si-a dat cu parerea la acest email, in care crede ca cineva vrea sa ii faca rau, dar daca e adevarat sa isi asume. In direct, telefonic, a intrat Anisoara, matusa Laviniei. Mai apoi, situatia competitionala a Emiliei i-a pus pe concurenti pe jar. De altfel, Emilia a intrat in direct, telefonic, si ne-a dezvaluit ca lucrurile cu actele se rezolva mult mai greu decat se astepta. De cand este protejat, Ciprian este acuzat ca a devenit mai arogant, de catre Cosmin. Se pare ca faptul ca Ciprian a fost protejat i-a surprins pe toti concurentii.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: a doua parte, mireasa pentru fiul meu video, 25.01.2016, mpfm 25 ianuarie 2016, ora 14:00, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar