Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 27 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
03:41:39
Mireasa pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2016 ora 14:00 Online
Te aşteptăm să vizionezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, a doua ediţie de la ora 14:00 pe A1. În emisiunea de după-amiază vă aşteaptă două ore incredibile, alături de Mirela şi concurenţii voştri preferaţi. În urma voturilor de Sâmbătă au ieşit mai multe discuţii, dar ce se întâmplă între rivali şi prieteni? Se schimbă situaţia în funcţie de clasament? Aflaţi mai multe astăzi. De altfel, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27.01.2016, veţi vedea ce spun concurenţii despre pedeapsa pe care au primit-o din cauza băieţilor care nu au făcut curăţenie, ce reproşuri au primit de la fete, dar mai ales cine a căzut vinovat. Nu pierdeţi o nouă ediţie şi urmăriţi subiectele principale încă de la început, unde Mirela vi le va dezvălui dumneavoastră. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 14:00 am urmarit imagini in care Adriana si Valentin au avut parte de o discutie serioasa. De la tachinari au ajuns la reprosuri periculoase, mai ales daca s-a ajuns sa se discute despre despartire. Mai apoi, un mesaj din afara a dezvaluit ca Valentin ascunde cateva lucruri, din trecutul lui, inainte de a intrat in competitie. Acuzat ca a incercat sa isi atraga sustinatorii chiar inainte de a intra in competitie, insa acessta nu recunoaste. Stefan, fostul concurent a intrat si el in direct telefonic si a dezvaluit mai multe pareri. Aurel a avut parte de o discutie alaturi de o domnisoara, prin care Valentina si-a dat seama oarecum de adevaratele sentimente ale baiatului. Acesta a recunoscut ca daca relatia lor era afara, de la atatea certuri nu mai exista. De altfel, iritati de reprosurile Luizei, Mihaela si Constantin au lansat un contraatac nemilor. Ieri, dna psiholog i-a dat sfaturi pretioase Valentinei in legatura cu relatia lor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu video, online, mpfm 27.01.2016, 27 ianuarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar