Pagina principala » 2015 » Decembrie » 29 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 29 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
03:39:58
Mireasa pentru fiul meu din 29 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Te aştepăm să nu pierzi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 29 Decembrie 2015, difuzat de la ora 14:00 pe Antena 1. Mai e puţin până la noul an iar concurenţii fac ultimele pregătiri. După ce au făcut lista de cumpărături, aceştia se decalară nemulţumiţi, din nou, de produsele primite. De altfel, acest moment cauzează dispute între concurenţi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29.12.2015, în a doua parte a ediţie de azi, veţi vedea cum au petrecut Eduard şi Lavinia primul lor Crăciun împreună, dar mai ales alături de cei dragi lor. Ce părere au familiile acestora despre relaţia lor, dacă îi susţin dar şi alte momente interesante le vom urmări astăzi în format video. De altfel, şi celelalte cupluri au avut vizite a familiilor care i-au susţinut mai multe sau mai puţin, le-au oferit sfaturi şi îmbrăţişări. Astfel, nu pierdeţi momente emoţionante dar nu rataţi nici întâmplările culminante în care au loc conflicte, în această după-amiază. Aşadar, vă invtam să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29 Decembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Marti, 29 Decembrie 2015, ora 14:00, s-a continuat discutia dintre fete, care se cearta de la cumparaturi. Acestea isi incurca produsele sau se cearta de la neajunsuri. Astfel, Emilia si Lavinia si-au declarat razboi si s-a lasat cu multe cuvinte grele intre ele. Lavinia este acuzata ca adopta un aer de superioritate fata de Crina, pe cand Emilia este acuzata ca de mai multi concurenti de ipocrizie. Nicolae sustine ca s-ar fi insurat cu Emilia in urma cu o luna jumatate doar ca sa o ajute. Luiza este nemultumita de faptul ca Tudor i-a criticat pe Mihaela si Constantin. Derantaja de afirmatiile facute de fiul ei, Luiza il ia la rost pe tudor. Florentina nu se stie daca este indepartata de Tudor de propriile sentimente sau de privirile dnei Luiza. Aceasta a facut dezvaluiri in direct. Mihaela i-a pregatit o surpriza inmiresmata lui Constantin de ziua lui, unde l-a surprins cu un cadou special.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, video, mpfm ora 14:00, online, mpfm de marti

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar