Pagina principala » 2015 » Decembrie » 30 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 30 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
02:29:11
Mireasa pentru fiul meu din 30 Decembrie 2015 ora 11:15 Online
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 30 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu noi momente emoţionante din casa Mpfm. După ziua de ieri, când Mihaela i-a făcut surprize cu ocazia zilei de naştere, lui Constantin, petrecerea s-a dezlănţuit după emisiunea de după-amiază. Astăzi vom vedea cum au petrecut aceştia ieri. De altfel, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 30.12.2015, prima parte vă aduce noutăţi despre cuplul proaspăt format în competiţie. De altfel, se înfiripă ceva între Tudor şi Loredana, sau cei doi se înţeleg pur şi simplu foarte bine. Va fi Florentina dată deoparte definitiv? Aflaţi mai multe detalii astăzi. De asemenea, Adriana şi Valentin sunt cel mai proaspăt cuplu logodit, care trăiesc momente frumoase însă micile certuri nu vor înceta niciodată să apară oriunde. Care sunt subiectele principale ale zilei dar şi cu ce ne va surprinde Mirela astăzi, veţi vedea. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 30 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 11:15 Mirela a invitat-o pe Mineva, un astrolog bun care sa le spuna concurentilor ce le rezerva anul 2016. Femeia le-a transmis cuplurilor cat de bine se potrivesc si ce ii asteapta in viitor. De altfel, aceasta le-a transmis concurentilor, cine cu cine se potriveste in ceea ce priveste cuplurile. Mai apoi am urmarit un material in care Emilia vorbea cu dna Virginica despre fostul ei iubit dupa care a suferit foarte mult. Fostul ei sot inca ii mai da ganduri concurentei iar Mirela a vrut sa stie daca inca se mai gandeste la el sau doar Nicolae are loc in inima ei. Minerva si-a dat cu parerea si mai multe sfaturi au primit acestia.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: emisiundea de azi, video, 30.12.2015, mireasa pentru fiul meu 30 decembri, ora 11:15, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com