Pagina principala » 2015 » Decembrie » 31 » Antena 1 » Mireasa pentru fiul meu din 31 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
03:09:26
Mireasa pentru fiul meu din 31 Decembrie 2015 ora 14:00 Online
Nu pierdeţi să vizionaţi Revelionul cu emisiunea Mireasă pentru fiul meu difuzat Joi, 31 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe antena 1. Show-ul matrimonial vă încântă cu o Ediţie Specială în care Mirela va aduce în platoul emisiunii invitaţi speciali. Diana Matei şi Taraful Cleante îi vor încânta cu muzica cea mai bună pe competitorii emisiunii, care după ce vor dansa şi se vor distra, vor trece la următoarea etapă. Jocurile nu vor lipsi nici astăzi, iar cel mai interesant va fi atunci când fiecare concurent în parte va imita pe un coleg din competiţie dar şi când Nicolae va fi depăşit de situaţie când la unul dintre jocuri o dă în bară. Tot în emisiunea de Revelion Mireasă pentru fiul meu din 31.12.2015, invitată specială va fi şi Andreea Bălan alături de dansatoarele sale care vor încinge atmosfera în stil Bălan. De altfel, o surpriză neaşteptata îi aşteaptă pe concurenţi, cea mai mare din această seară, un caz unic în istoria competiţiei. Se pare că seara de revelion, unul dintre concurenţi, o va petrece acasă şi nu alături de colegii săi, pentru că astăzi cineva părăseşte competiţia. Un cuplu va fi despărţit, însă despre cine este vorba şi cine pleacă acasă în seara de revelion, aflaţi urmărind show-ul. Aşadar, vă reamintim să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 31 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 31 Decembrie 2015, de la ora 14:00, Mirela i-a invitat pe Diana Matei si Taraful Cleante in platoul emisunii. Acestia au cantat si concurentii au dansat cu buna stiinta in ultima zi din an. Show-ul a inceput cu probele concurentilor iar prima s-a numit "Gandeste repede" unde cu totii au fost impartiti in doua tabere. Dupa acesta proba, Andreea Balan a incantat privirle concurentilor cu un cantec de Anul Nou si dansuri exotice. Mai apoi, concurentii isi schimba pielea si "pune-te in pielea mea" a fost momentul cand acestia s-au imitat unii pe altii la propriu. Momente si haz au avut loc atunci cand fara suparare acestia si-au spus cuvantul despre rivali. Mai apoi proba "Gandespre repede" a revenit ai concurentii au trebuit sa raspunda in 5 secunde la intrebarile de la Mirela. Spre final, concurentii s-au distrat imitandu-se dar au ciocnit si paharele de sampanie cu un tort inedit. Emilia va pleca acasa pentru a-si face viza dar ramane concurenta emisiunii, pe cand Nicolae intra in anul nou fara iubita lui.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: paraseste competitia, video, ultima zi din an, revelion 2015-2016, 31.12.2015, mireasa pentru fiul meu 31 decembri, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar