Pagina principala » 2016 » Aprilie » 14 » Next Star » Next Star de Joi 14 Aprilie 2016
14:38:00
Next Star de Joi 14 Aprilie 2016
In aceasta seara urmarim cei mai talentati copii, de la ora 20:30 pe antena 1 incepe Next Star Editia 10 din 14 Aprilie 2016. Ce poate fi mai frumos decat sa urmaresti o editie plina de copii talentati, voci minunate, actori, dansatori, cu totii vin in aceasta seara la Next Star. Vom cunoaste povesti emotionante ale micutilor dar vom fi martori unor talente nemaivazute, cei patru jurati sunt pregatiti sa isi asume fiecare vot, este o munca foarte grea si pentru ei deoarece in fata lor sunt niste copii.

Editia din aceasta seara a inceput cu Mara in varsta de 14 ani, a venit sa ne cante o melodie superba, Mara a mai participat la concursuri de talente si a obtinut numeroase premii. insa la Next Star, Mara o obtinut 4 stelute verzi. Imediat a urmat o micuta balerina, cu zeci de medalii obtinute la diverse concursuri de balet, dar detine si cel mai important titlu, a fost campioana mondiala la balet. Tanara se mai ocupa si cu Parkur, are o echipa de tineri din Oradea. Binenteles micuta campioana a obtinut 4 stelute. A urmat o tanara plina de emotii, ne-a cantat dar din pacate a obtinut doar o steluta verde din partea Alinei.

A mai urmat o echipa de tineri dansatori traditionali romi, ce i-au impresionat pe jurati, sunt mici, 5 la numar si vin din Hunedoara. Profesorul lor i-a adunat de prin scolile marginase si i-a pus sa danseze. Au facut spectacol la Next Star iar juratii i-au punctat cu 4 stelute verzi. Imediat a urmat un micut pilot de curse, mai exact conduce carturi si mai mult este si un mic campion. In aceasta seara demonstratia nu a mai fost facuta in platoul emisiunii ci pe pista de carturi, micutul pilot a obtinut 4 stelute versi. In aceasta seara a mai venit o tanara din Moldova, ii plac pisicile are 12 pisici. dar in platoul emisiunii a venit sa ne cante, juratii au fost placut impresionati si au acordat maximul de stelute verzi. Si a venit momentul mult asteptat, vedem finalistii serii, cu o mica diferenta echipa de dansatori romi au obtinut maximul de puncte si se duc direct in Finala Next Star. Asadar daca vreti sa urmariti emisiunea Next Star din 14 Aprilie 2016, va invitam sa o faceti in aceasta seara de la ora 20:30 pe Antena 1.

Categorie: Next Star | Tag-uri: NEXT STAR, next star 14 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar