Pagina principala » 2016 » Aprilie » 17 » Ochii din umbra » Ochii din Umbra de Duminica 17 Aprilie 2016
01:06:45
Ochii din Umbra de Duminica 17 Aprilie 2016
Va asteptam sa vizionati emisiunea Ochii din Umbra de astazi, 17 Aprilie 2016, difuzata de la ora 22:00 unde Ernest ne asteapta cu o noua poveste incredibila. Un musulman a apelat la serviciile show-ului pentru a afla ce se intampla cu sotia lui, care pare sa se fi schimbat de o vreme incoace, ba chiar sunt si ceva bani la mijloc. Astfel, echipa Ochii din umbra a aflat mai multe lucruri despre aceasta, dar mai ales ca isi insala sotul fara scrupule. Cand barbatul a aflat si-a iesit din fire, iar scandalul nu a putut fi evitat.

Tot in show-ul de la ora 22:00 veti vedea cum barbatul afla ca un anume Radu exista in viata sotiei lui, Rania, insa cine este acesta si ce legatura are, ramane sa aflam astazi. In urma tuturor discutiilor, femeia cauta bani si bijutarii prin casa, dar care sa fie motivul si ce nevoi are, ne va dezvalui Ernest in aceasta seara, in emisiunea de pe Kanal D. Finalul este unul rasunator, iar cearta va fi cu certitudine intre ei, insa detaliil le aflati in aceasta seara.
Vizionati, astfel, emisiunea Ochii din umbra din 17 Aprilie 2016, incepand cu ora 22:00 pe Kanal D.Categorie: Ochii din umbra | Tag-uri: ochii din umbra 17 aprilie 2016, arab inselat

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar