Pagina principala » 2016 » Mai » 1 » Ochii din umbra » Ochii din Umbra de Duminica 1 Mai 2016
02:17:59
Ochii din Umbra de Duminica 1 Mai 2016
Nu pierdeti o noua editie a emisiunii Ochii din umbra din 1 Mai 2016, difuzata de la ora 22:00, unde vom vedea noi cazuri incredibile. Astazi Ernest se va confrunta cu o serie de probleme ale unei familii care nu mai reuseste sa se impace. Nu ratati dezvaluirile barbatului care spune ca sotia lui nu isi mai face treburile casnice. Despre ce oare sa fie vorba, dar si daca se va afla adevarul despre ocupatiile celei care trebuia sa fie mama copiilor lui. Nu ratati noi dezvaluiri si fiti pe faza la cele mai interesante momente ale serii.

Tot de la ora 22:00 va asteapta momente incredibile prin care trece femeia, cea care nu arata sa stea la locul ei. Cu ce se ocupa femeia, dar si cine a aparut in viata ei de a dat totul peste cap. Echipa lui Ernest a aflat tot adevarul, iar noi vom putea vedea imagini video la care nu ne asteptam.

Fiti pe faza la o noua editie unde Ernest si echipa sa a descoperit lucruri uluitoare. Aflati mai mule in aceasta seara si nu ratati editia de pe Kanal D unde veti urmari o poveste cutremuratoare cum nu credeam ca exista.
Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Ochii din umbra din 1 Mai 2016, incepand cu ora 22:00 pe Kanal D.Categorie: Ochii din umbra | Tag-uri: Ernest, ochii din umbra 1 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar