Pagina principala » 2016 » Iulie » 8 » Plasa de stele » Plasa de Stele din 08 Iulie 2016 Premiera
07:05:00
Plasa de Stele din 08 Iulie 2016 Premiera
Emisiunea Plasa de stele - Razbunarea vedetelor Episodul 1 de Vineri, 8 Iulie 2016, va asteapta de la ora 20:30, cu cele mai tari momente. Show-ul este menit sa aduca farse de nedescris de la vedete pentru vedete, iar Dan Negru va fi cel care va prezenta cele mai interesante momente. Va fi existent si un juriu format de Lidia Buble, Catalin Bordea si Dorian Popa, care vor trebui sa ofere trofeul "Negrul de aur" pentru cea mai reusita farsa. Sezonul acesta nu este dedicat doar vedetelor, ci si oamenilor obinuiti, pe care le vor face victime a show-ului chiar vedetele. Astazi, Catalin botezatu si Radu Valcan au pus la cale o farsa pe cinste pentru un tanar electrician, iar cel mai bun moment de a face acest lucru a fost chiar la munca baiatului. Vedeti prin ce momente va trece acesta, dar si daca le-a reusit farsa celor doua vedete.

Tot in Editia 1, veti vedea cum Anda Adam va fi surprinsa de catre Mihai Morar si Andreea Banica. Nici sora Andreei nu va scapa de furia farselor, iar noi vom vedea de ce se va razbuna vedeta pe sora ei. Nu ratati o premiera pe cinste si urmariti un format de show in care vedetele au cuvantul.

Se va da primul trofeu chiar astazi, insa cine va cadea in plasa cel mai tare si va reusi sa ii aduca un trofeu celui care i-a facut-o, vom vedea. Show-ul te va surprinde in aceasta seara, iar pentru aceasta nu puteti ratat prima editie disponibila pe Antena 1. Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Plasa de Stele Episodul 1 din 8 Iulie 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.



Categorie: Plasa de stele | Tag-uri: Episodul 1, Anda Adam, 8 Iulie 2016, plasa de stele

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar