Pagina principala » 2016 » Iulie » 4 » Poftiti pe la noi » Poftiti pe la noi de Luni 04 Iulie 2016 Episodul 7
03:03:13
Poftiti pe la noi de Luni 04 Iulie 2016 Episodul 7
Un nou episod al emisiunii Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti de Luni, 5 Iulie 2016, va surprinde in aceasta seara de la ora 20:30. In Episodul 7 vedetele vor venisa il ajute pe Nea Marin sa implineasca visul a doi tineri pasionati de motoare. Astfel, Gina Pistol, Catalin Morosanu, Octavian Strunila si Cosmina Pasarin vor fi mana dreapta a lui Nea Marin in organizarea acestei nunti cu toate lucrurile puse la punct. Anca si Mihai sunt nuntatii care traiesc in Bucovina, dar care isi doresc o nunta atipica. Faptul ca se vrea mireasa pe motor, Nea Marin a vrut sa imbine traditia cu pasiunea mirilor. Astfel, furatul miresei se va face pe motor, aceasta venita din padure.

Tot in Editia 7, veti vedea reactia tuturor cand mireasa si-a pus cuvantul cu dorintele sale. Spre surprinderea tuturor, Nea Marin s-a suparat foarte tare pe mire, intr-un anumit moment de cadere de nervi. Insa, nu el este singurul intrat in gura lupului, ci Gina nu scapa deloc basmaua curata.

Vedetele trebuie sa munceasca pentru a strange bani suficienti pentru cei doi miri, ca sa le implineasca visele. De la muls oi si vaci, taiat lemne, vopsit garduri si pana la alegerea rochiei de mireasa este cale lunga. Urmariti toate momente in aceasta seara in show-ul Poftiti de va iubiti din 4 Iulie 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: Episodul 7, 04 Iulie 2016, poftiti pe la noi, nunta in bucovina

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar