Pagina principala » 2016 » Iunie » 13 » Antena 1 » Poftiti pe la noi de Luni 13 Iunie 2016
00:26:33
Poftiti pe la noi de Luni 13 Iunie 2016
Nu ratati in aceasta seara show-ul Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti de Luni, 13 Iunie 2016, incepand cu ora 20:30. Incepeti vara cu momente inedite, momente ce pot sa va emotioneze sau sa va amuze. Nea Marin revine in forta cu episoade in care vedetele dau dovada de buna vointa. Astfel, sa ne reamintim in ce consta acest show. Nea Marin este fondatorul show-ului, iar 4 vedetele alese vor veni cu ideea de a-l ajuta sa implineasca visul matrimonial al onor oameni nevoiasi. Acesti oameni isi scriu povestea, iar din mii de cazuri incredibile, nea Marin le alege pe cele mai omenesti. Pentru acestia vor lupta si vor incerca sa ii ajute cat se poate de mult.

Tot de la ora 20:30, veti vedea cine sunt cele 4 vedete care vor veni sa intre in colimatoriul lui Nea Marin, dar totodata sa ofere o mana de ajutor pentru a face o nunta ca in povesti. Cum se vor intelege acestia, dar si daca vor reusi sa duca pana la capat ceea ce si-au propus, vedem in aceasta seara.

Cat despre cei doi tineri indragostiti, in aceasta editie veti afla detalii despre viata unor oameni cu suflet mare, dar care soarta nu a fost de partea lor. Nu pierdeti o editie interesanta cu momente incredibile in aceasta seara. Asadar, vizionati show-ul Potiti pe la noi din 13 Iunie 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: poftiti de daruiti, poftiti pe la noi 13 iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar