Pagina principala » 2016 » Iunie » 20 » Antena 1 » Poftiti pe la noi de Luni 20 Iunie 2016
03:02:09
Poftiti pe la noi de Luni 20 Iunie 2016
In emisiunea Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti, difuzata Luni, 20 Iunie 2016, veti vedea o noua poveste de dragoste inedita, incepand cu ora 20:30. Sezonul acesta este dedicat exclusiv amorezilor, oamenilor care se iubesc cu adevarat, care isi doresc o casnicie pura, atat in viata normala cat si in acte, celor care au apelat la Nea Marin , iar acesta le-a raspuns cu bucurie. Povestile de viata interesante sunt auzite chiar in acest show, iar fiecare cuplu in parte isi dezvaluie intreaga istorie de la debutul dragostei si pana la momentul actual, cum s-a mentinut, ba chiar s-a amplificat dragostea acestora, dar si ce lucruri nebanuite ascund in viata lor.

Tot de la ora 20:30, aflati intreaga poveste alaturi de cei mai tari artisti. Vedetele nu vor lipsi din acest cadru, caci Nea Marin ramane pe aceleasi criterii, iar pentru a le implini visul amorezilor, de a se casatori, va avea nevoie de 4 vedete. Doua fete si doi baieti vor ajuta la intocmirea tuturor lucrurilor de care au nevoie pentru o nunta de vis.

In aceasta seara veti vedea cine sunt cele 4 vedete, dar si cum se vor descurca ele sub conducerea lui Nea Marin. O viata dura si plina de momente crancene au parte cele 4 staruri, care incearca sa faca tot posibilul pentru a reusi obiectivul propus: nunta. Asadar, vizionati emisiunea Pofititi pe la noi din 20 Iunie 2016, incepand cu ora 20:30 pe antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: nunta de vis, poftiti pe la noi 20 iubie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar