Pagina principala » 2016 » Iunie » 21 » Antena 1 » Poftiti pe la noi de Marti 21 Iunie 2016 Episodul 4
02:03:21
Poftiti pe la noi de Marti 21 Iunie 2016 Episodul 4
In aceasta seara la Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti din 21 Iunie 2016, veti urmari noi momente interesante de la ora 20:30. Episodul 4 va surprinde, mai ales ca cele 4 vedete care s-au straduit sa aduca la bun sfarsit o nunta intreaga, ne vor demonstra ca se poate daca e vointa. Si pentru ca nu mai sunt asa multe de facut, CRBL si Speak si-au gasit de lucru in sala de cinema, acolo unde un film de groaza derula. Nea Marin a profitat de ocazie pentru a le da o spieretura buna. Ultimele retusuri se fac in aceasta seara, iar alaturi de baieti sunt si Diana Munteanu cu Rona Hartner care se ocupa de design-ul acestei nunti, verighetele si alte retusuri.

Tot de la ora 20:30, veti vedea cum cei doi miri, cu deficiente fizice, emotioneaza pe toata lumea cu nunta, rochia de mireasa si costumul frumos de mire. Lacrimi de bucurie au loc acolo, iar nunta are loc asa cum se cuvine, cu o caleasca alba unde mirii sunt dusi la destinatie, dar si limuzina cu Nea Marin si vedetele.

De cealalta parte, chef Dumitrescu prepara cele mai gustoase mancaruri pentru nunta, iar noi vom vedea ce discutii poarta acesta cu vedetele care nu se pricep deloc la gatit. Nu pierdeti o seara minunata si vedeti imaginile video de la ora 20:30. Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Poftiti pe la noi de Marti, 21 Iunie 2016, disponibila pe Antena 1.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: CRBL si Rona hartner, diana munteanu, Speak, poftiti pe la noi 21 iubie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar