Pagina principala » 2016 » Iulie » 5 » Poftiti pe la noi » Poftiti pe la noi din 05 Iulie 2016 Episodul 8
01:15:32
Poftiti pe la noi din 05 Iulie 2016 Episodul 8
Show-ul Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti de Marti, 5 Iulie 2016, va surprinde cu un nou episod de la ora 20:30. Astfel, Nea Marin ne va surprinde ca de obicei, iar Anca si Mihai vor intampina greutatile nuntii. Astfel, Anca ne va dezvalui supararea ei, mai ales ca mama sa nu vrea sa vina la nunta, iar nasii au renuntat la acest post si au refuzat orice oferta. Pana la a rezolva totul, vedetele merg mai departe cu pregatirile pentru nunta, iar noi ii vom vedea pe baieti in bucatarie, gatind bucate pe cinste. Cat despre fete, vom afla prin ce peripetii mai trec acestea, ce pregatiri se mai fac, cum are loc imbracatul miresei, dar si alte lucruri pe care trebuie sa le faca Gina si Cosmina.

Tot in Editia 8, veti vedea o nunta bucoveneasca in tot sensul cuvantului, mai ales ca traditia se va lega de pasiunea celor doi miri: motoarele. O seara pe cinste va asteapta mai ales cand trebuie sa aflati cum s-au rezolvat lucrurile si cum a avut loc nunta aceasta.

Nea Marin nu este enervat la culme doar de vedete, ba chiar isi varsa nervii si pe mire. Insa, totul e bine cand se termina cu bine. Nunta are loc si Gina se arata profund emotionata de moment. Urmariti toate momentele in aceasta editie a emisiunii Poftiti de va iubiri din 5 Iulie 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: nunta bucoveneasca, 05 Iulie 2016, poftiti pe la noi, episodul 8

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar