Pagina principala » 2016 » Iulie » 11 » Poftiti pe la noi » Poftiti pe la noi din 11 Iulie 2016 Episodul 9
00:22:24
Poftiti pe la noi din 11 Iulie 2016 Episodul 9
Nu pierdeti emisiunea Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti din 11 Iulie 2016, Episodul 9 disponibil de la ora 20:30. In aceasta seara veti vedea o noua serie de intamplari intr-un sat unde doi tineri isi declara iubirea si vor sa se casatoreasca. Nea Marin si-a luat ajutoare 4 vedete care sa faca toata treaba si nunta sa aiba loc in stil unic. Astfel, Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tand si Edi Stancu vin la Poftiti de va iubiti sa ii ajute pe Dorel si Ancuta, care vor sa se casatoreasca la Barsana. Astfel, cei 4 pornesc la munca pentru a face rost de bani sa implineasca visul a doi tineri frumosi.

Tot in Editia 9, veti fi martorii unor momente interesante, acolo unde Nicoleta si Elwira muncesc pe branci la capre, sa mulga laptele pentru preparatele nuntii. Cat despre Edi si Nicolai, cei doi taie lemne si pregatesc lucruri asa cum trebuie sa fie, printr-o munca barbateasca.

Nu pierdeti cele mai incredibile momente si vedeti prin ce mai trec vedetele de aceasta data in frunte cu Nea Marin. Acesta le scoate peri albi si nu ii lasa nicio clipa sa respire. Asadara, vizionati emisiunea Poftiti de va iubiri de Luni, 11 Iulie 2016, incepand cu ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: nicoleta luciu, episodul 9, 11 Iulie 2016, poftiti pe la noi

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar