Pagina principala » 2016 » Iulie » 12 » Poftiti pe la noi » Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10
06:29:53
Poftiti pe la noi din 12 Iulie 2016 Episodul 10
Va invitam sa urmariti emisiunea Poftiti pe la noi - Poftiti de va iubiti 12 Iulie 2016, difuzata in aceasta seara de la ora 20:30. Nunta maramureseana va avea loc in episodul 10, acolo unde Anca si Dorel isi vor jura iubire eterna. Dar pana la momentul emotionant, vedetele au de muncit pe branci pentru a face totul ca la carte. Astfel, Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tand si Edi Stancu in frunte cu Nea Marin se trezesc de zori pentru a termina ultimele detalii pentru o nunta traditionala maramureseana perfecta. Se strang flori, iar Nicoleta si Elwira incep sa simta adevarata munca pentru o nunta ca in povesti, iar mai apoi spala vasele in care se va servi mancarea in noaptea nuntasilor.

Tot in Editia 10, il vom vedea pe Catalin Scarlatescu pus pe treaba maxima, pentru o nunta traditionala ca la carte. In bucatarie sunteti poftiti sa vedeti toate scanteiele, insa ce se intampla atunci cand repetitiile nu se pot face pentru ca mireasa nu este gata. Intamplarile a loc rand pe rand, iar noi vom putea vedea totul.

Aflati ce se va intampla cu vedetele cand Nea MArin porneste contra lor cu furie. Urmariti nunta maramureseana cu alai de oameni si straie traditionale, chiar in aceasta seara. Asadar, nu pierdeti emisiunea Poftiti de va iubiti din 12 Iulie 2016, difuzata de la ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Poftiti pe la noi | Tag-uri: poftiti pe la noi, episodul 10, nunta maramureseana, 12 Iulie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar