Pagina principala » 2016 » Mai » 8 » Roata norocului » Roata Norocului de Duminica 08 Mai 2016
00:11:43
Roata Norocului de Duminica 08 Mai 2016
In aceasta seara, 08 Mai 2016, emisiunea Roata Norocului va fi disponibila de la ora 20:00 cu multe momente interesante. Adrian Minune a venit in show fiind profund impresionat de povestea unui tanar copil, ce duce o viata foarte grea. Artistul s-a emotionat pana la lacrimi, iar pentru ca bucuria sa ii fie mai mare copilului, Adrian Minune i-a facut o invitatie de nerefuzat, si anume sa petreaca o saptamana alaturi de familia sa, avand si el deopotriva, un copil de varsta acestuia. Vedeti ce raspuns i-a dat micutul, dar si cum se va desfasura aceasta seara pentru familia nevoiasa.

Tot de la ora 20:00, Adrian Minune va concura impotriva unei doamne plina de sine, dar si a unui barbat ce spera sa castige premiul cel mare. Show-ul de noroc continua cu puzzle-uri pe care concurnetii trebuie sa le ghiceasca instant. In urma descifrarii acestora, cei 3 vor primi puncte, iar la final, in fucntie de cate puncte sunt adunate, castigatorii ies pe primul, al doilea si al treilea loc.

Chiar daca al doilea finalist va mai primi cate ceva, ultimul va ramane cu nimic. Dar oare acesta sa fie locul lui Adrian? Aflati in aceasta seara cine va castiga editia din 8 mai 2016, dar si ce promisiunii ii face artistul baietelului care duce o viata trista. Cat despre Ana Maria Barnoschi, aceasta ne va surprinde cu momente intriga, alaturi de Bursucul.
Ca sa vizionati toate acestea, vedeti emisiunea Roata norocului din 08 Mai 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Roata norocului | Tag-uri: roata norocului 08 Mai 2016, Adrian Minune

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar