Pagina principala » 2016 » Iunie » 19 » Roata norocului » Roata Norocului de Duminica 19 Iunie 2016
00:55:53
Roata Norocului de Duminica 19 Iunie 2016
Nu uitati sa vizionati emisiunea Roata Norocului de Duminica, 19 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00, unde veti vedea o noua editie de senzatie. Bursucul va asteapta la o alta runda de puzzle-uri indescifrabile, iar ca invitat special in aceasta seara, va fi chiar What's Up. Cu experienta sa in muzica, artistul ne surprinde si cu talentul sau de a compune versuri, cu rime spectaculoase ce starnesc haz chiar in platoul emisiunii. Bursucul spera sa afle cat mai multe despre acesta, insa vedeta nu se lasa intimidat si ii raspunde amuzant, doar asa cum isi doreste el.

Tot de la ora 20:00, va asteapta si alte momente interesante, iar What's Up vine in acest show sa se lupte pentru o familie saraca. Alaturi de el vor fi si alti doi adversari, iar in timpul compeitiei, au loc si discutii pe diverse teme. Aflati mai multe despre planurile pe care Ana Maria Barnovschi si le face ca de fiecare data. In aceasta editie, asistenta vrea sa ajunga in Primarie, chiar pe un post inalt. Vedeti mai multe in aceasta seara

Cat despre descifrarea puzzle-urilor, veti vedea daca se descurca Horia in concurenta cu cei doi, dar si cate puncte reuseste sa stranga. In functe de acestea, se va decide finalistul, care va castiga premiul cel mare, o masina luxoasa. Aflati cine a castigat aceasta editie, dar si daca Horia a reusit sa castige ceva pentru familia aceasta.
Asadar, vizionati o noua runda a show-ului Roata Norocului de Duminica, 19 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Roata norocului | Tag-uri: what's up, roata norocului 19 Iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
vreau sa vad roata norocului de pe 12 martie 2017
avatar