Pagina principala » 2016 » Mai » 1 » Roata norocului » Roata Norocului de Duminica 1 Mai 2016
02:13:07
Roata Norocului de Duminica 1 Mai 2016
Nu pierdeti o noua editie a emisiunii Roata Norocului de Duminica, 1 Mai 2016, incepand cu ora 20:00, unde cele mai interesante momente le veti vedea alaturi de Bursuc. In prima seara de Paste, Andreea Marin vine in platoul show-ului pentru o fapta buna. Vedeta dezvaluie ca lupta pentru un baietel care isi doreste enorm de mult sa faca sport de performanta. Acesta face parte dintr-o familie de nevoiasi, o familie care locuieste intr-o singura camera, fara caldura si prea multe utilitati. Aflati intreaga lor poveste in aceasta seara, pe Kanal D.

Tot de la ora 20:00 veti vedea cum se descurca Andreea Marin in competitie cu ceilalti, dar si ce discutii au loc in platou. Cat despre puzzle-urile oferite de Bursucul, vom vedea in ce constau acestea, dar si ce propozitii vor fi deslusite la final. Cat despre ceilalti concurenti, astazi vom vedea daca Andreea Marin va face fata tuturor provocarilor fata de colegii ei.

Vedeti o editie speciala de Paste, dar mai ales aflati daca cine va reusi sa desluseasca toate puzzle-urile si cine va castiga editia. Oare va reusi Andreea Marin sa fie pe primul loc pentru a primi cat mai multe premii pentru familia nevoiasa? Nu ratati toate acestea in aceasa seara.
Asadar, vizionati emisiunea Roata Norocului din 1 Mai 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Roata norocului | Tag-uri: andreea marin, roata norocului 1 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar