Pagina principala » 2016 » Aprilie » 24 » Romania te iubesc » Romania Te Iubesc de Duminica 24 Aprilie 2016
00:09:47
Romania Te Iubesc de Duminica 24 Aprilie 2016
Va invitam la o noua editie a emisiunii Romania, Te iubesc de Duminica, 24 Aprilie 2016, difuzata de la ora 18:00, unde veti afla lucruri incredibile despre tara noastra. Astfel, ne va prezenta povestea incredibila a unei locatii din Radauti, Alex Dima, un corespondent ProTv. Acolo, s-a afalt despre cei 123 de copii pe care staretul Iustin i-a adunat la asezamantul Sf. Leontie pentru a-i ingriji. Acolo s-au descoperit numeroase lucruri, iar copii au facut dezvaluiri despre sederea lor acolo si viata pe care au avut-o inainte.

Tot de la ora 18:00, vom afla mai multe despre acest centru, unde copii sunt selectati pe categorii de varste, iar acestia fac pregatiri si meditatii pentru diverse obiecte. Cat despre talentele lor, acestia a castigat premii chiar si in strainatate, in ceea ce priveste pictura si muzica. In duminica Floriilor vom afla numeroase lucruri, iar toate vor fi prezentate de catre Alex Dima.

Ca ajutor la centrul Sf Leonitie, se afla maicuta Ecaterina care ii indruma pe calea cea dreapta si le ofera dragostea de mama, de familie, pe care ei nu au simtit-o. Aflati-le povestea tuturor si vedeti cum petrec acestia timpul alaturi de cei care i-au crescut ca pe proprii copii.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Romania Te iubesc din 24 Aprilie 2016, difuzata de la ora 18:00 pe ProTV.Categorie: Romania te iubesc | Tag-uri: asezamantul sf leontie, romania te iubesc 24 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar