Pagina principala » 2016 » Mai » 29 » Romania te iubesc » Romania Te Iubesc de Duminica 29 Mai 2016
23:28:36
Romania Te Iubesc de Duminica 29 Mai 2016
In aceasta seara la Romania Te iubesc din 29 Mai 2016, veti vedea o tara altfel ca pana acum, incepand cu ora 18:00. De aceasta data elevii chiulangii si incapabili de nimic sunt cei impinsi de la spate sa faca ceva pentru aceasta tara. Acest lucru o spune un neamt, care ii preseaza pe cei din Ministerul Invatamantului sa readuca pe piciore scolile profesionale. Acest lucru il spun pe baza faptului ca scolile postliceale sunt infiintate de catre nemti, fapt care ii revendica pe acestia sa le readuca la viata. Pe motiv ca in Germania nu sunt decat varstnici la lucru in fabrici, acestia vor tineri in forta pentru a munci in locuri unde necesita multa putere.

Tot de la ora 18:00, vom urmari tineri care nu dau examenul de Bacalaureat dar au liceul terminat, insa asa cum profesorii ii vad ca pe niste nimicuri, nemtii ii vad ca pe posibili schimbatori ai tarii Romanesti. In trecut, oameni care au practicat in scoli profesionale, au avut un loc de munca asigurat, iar astazi sunt oameni importanti ai tarii. Acest lucru vor nemtii sa il readuca la viata.

In Romania insa lucrurile decurg mai greu in acest fel, mai ales ca parlamentarii dezvaluie ca acest lucru suna ca in Comunism, cand toti erau cu mainile murdare de la uzine si alte locuri de genul acesta. Cunoasteti o Romania altfel si vedeti care sunt schimbarile ce ar putea imbunatati tara, in show-ul de pe ProTv.
Asadar, vizionati emisiunea Romania Te iubesc din 29 Mai 2016, incepand cu ora 18:00.Categorie: Romania te iubesc | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: scolile profesionale, romania te iubesc 29 Mai 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com